Batuk kuatya

Ya ALLAH…azabnya batuk kuat time perut dah besar ni ya. Doakan saya kawan2…semoga segera sembuh. Berjangkit dari jaga anak2 yang bergilir demam, batuk, selsema last week. Dah macam2 petua amal tapi masih kuat. Paru2 semua dah check, ok. Pergi mana2 klinik, doc masih tak suggest ambil ubat. Rasa nak tercabut perut dan dada bila batuk. Bila malam lagi menyengat rasa. 🤕🤕🤕🤕🤕 Sesiapa ada petua mujarab boleh share? Antara yang saya dah cuba: Madu + lemon Kicap + lemon Habbatus sauda #23weeks

19 Balas

Kannn. Samalah sy dkt sebulan batukkk smpai terkencing 😂 Dalah xbuleh makan ubat Asal batuk je muntah Sampai sakit kt bawah perut Scna baby alhamdulillah ok Skrg tgh nk sembuhhh jadi sakit otot pulak 😅😅 Adehai mcm2 Semoga momyy cpt smbuh yaaaa Byk minum air suam maduuu