Menanti malaikat kecil

Ya allah tiupkanlah malaikat kecil kedlam rahimku ini aq ingin Bergelar seorang ibu ?

45 Balas

Waktu 1-2 tahun perkahwinan saya selalu doa untuk dapat zuriat. Masuk tahun ketiga saya ubah doa saya. Saya doa pada Allah ‘ya allah, permudahkan lah urusan ku untuk mendapat zuriat’. Sebelum tu urusan ke kk/lppkn/klinik kesuburan semua tak menjadi. Lepas saya amalkan doa ni. Alhamdulillah dgn kuasa Allah mudah sgt segala urusan saya. Rupanya sy ada cyst & selepas operate 2 bln saya hamil! Saya mmg tak amalkan apa2 produk kesuburan sbb bagi saya biarlah iktiar ke doktor dulu.