Sy dh masuk 10 weeks dan demam dah 4 hri,,dh prgi hospital cek drh semua ok,,kenapa demam sy xturun,

Xtaw nk buat apa dah,,MKN penadol turun kejap suhu phtu panas blik,,

1 Balas

sy pun sama..dr 10 weeks smpai la skrg da 11 weeks..demam asyik on off..selseme pun sama..da p klinik..da mkan semua ubat..tp still jugak on off..last2 sy biarkan je skrg..

6mo ago

sy dah test air kncing dan ada jangkitan kuman dlm air kncing sbb tu demam xturun,,Skrang MKN ubt antibiotik,,