ank demam

Assalamualaikum..nk tnye.. Ok ke pakai coolfever utk bby.. Ank sy bru 3 bulan.. Demam spike.. 40©..mcm mne ibu2 kt sini manage ye? Mntx share.. Dh g hosp 3 kali.. Dh 4 ari dh ank demam suhu spike, mkn ubat ok kjap.. Pstu spike balik.. Mntx jasa ibu2 share mcm mne nk buat?

2 Balas

Air asam keping letak kepala dia setiap 15 minit. Air asam jawa sapu2 badan. Cepat turun panas tu

5y ago

Tq sis

bettr bwk g hsptl..bnya klau bby dmm lma2 ni

5y ago

Dh bwk 3 kali dh.. Doc swoh monitor dlu.. Tadi dh spike sgt dh, sy g kecemasan nangis2 bru doc amek darah sume.. Dh dpt result, doc bg antibiotik.. Mkn smpai abes.. Klu bby xok jgk kne bwk sana balik n kne admit ward..