Jerawat di kemaluan

Xtau la sama ada jerawat @ bisul..ke jerawat batu sbb benjol besar..dia tmbuh dkt bibir yg belah kiri..sakit,x selesa nak brjalan..jln pn rasa mcm nak kene kangkang dh serupa mcm org laki lepas kene sunat..ada try picit2 smbil tekapkan kapas kt ctu,ada kluar nanah n darah..tp still kembang lg n terasa benjolan besar more than 1inci..

1 Balas

mcm bukan jerwat je mcm batolin cyst ke apa nama dia . cuba sis google

1y ago

Mcmnaa sis doc kata apa punca?