Xsampai 5w lg.. Harini pn dh muntah 4x..nasi mkn hari semua out.. Sapa yg sama nasib

4 Balas

sy dah lbh 9w pun masih xhlg lg... pnt letih dan xslera mkn. bau apa2 mknan pun out.. alah dgn hsband pun trun.. xleh duk dkt lsg..😢

sama la saya, skrg dah nak masuk 10week muntah terus sy keep makan buah jaa. Or sy ambik biskut2

sama la saya..minum air kosong terus muntah...lapar..tp nk mkn xboleh..serba serbi bau busuk😭

12mo ago

Betul makan buah ok… jgn biaq perut kosong kesian baby nak membesaq xdk zat

Saya muntah lebih dah 10x 🥲🥲 . Last2 terbaring tak larat dah .

12mo ago

Baru 6 minggu