Sakit urat)tulang pinggul

Xpasti urat @ tulang tapi belah kiri bontot ni sakit sangat...nk jalan terasa seksa...nk buat xray org kt xelok...mommy's ada pengalaman tak...mohon pendapat n rawatan kalau ada yang pernah alami

1 Balas

normal sis kalau tgh pregnant. Lepas bersalin pun kdg pandai datang jgk. kalau dah bersalin , cari tukang urut

12mo ago

tapi msalahnya masa anak fes hrtu xdak pn jdi cmni...igt jd cmni lps amik perancang depo(setaun je amk depo)..lpstu tba skrg pgnent 5bulan jd blik...sebab mngandung jgk ke?