penjagaanbaby

Xkan tukar yg lain dh! Bst SGT2 produk bby tropika ni,.. ank2 yg ada masalah kulit sensitif, ekzema, rumam.. mmng elok sgt2, sy pakai dari baby yg lepas lgi..bby herbal cream tu elok sgt utk ank2 selama, batuk perut kembung ?.. yg bby oil tu blh bt urut2 bby xpayah pakai bedak dh blh selesaikan masalah ruam lampin, n ruam panas,. Blh jgk letak kt kepala bby blh hilangkan masalah kulit kepala bby yg ada kuping2 putih tu.. yg akan dtg xlama lagi ni pn sy pakai ni jgk.. IBU2 semua patut try produk ni!

penjagaanbaby
14 Balas

👍👍

👍

:-)

bli kt mne

5y ago

Blh lihat di FB tropika hq kt s2 ada nama2 agen di seluruh negeri 😊