Babysitter/nursery

Working mommies survey&book babysitter atau nursery masa berapa weeks pregnant ye? Pls share if u don't mind #1stpregnant #26w2d

1 Balas

min dulu survey waktu Dalam pantang. Lepas bersalin terus bawa baby survey kawasan nursery atau baby sitter Tu. mana Yang baby sitter kurang baby ramai, min tak pilih situ. sebab takut terlepas pandang baby Kita Pula. Dan mana Yang waktu tengah Hari tak bagi ibu bapa datang even emergency tu Pon min tak pilih sebab mcm serba tak kena Pula 😅