Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Balas

Alhamdulillah dah 3 tahun lebih berkahwin moga terus kekal sampai syurga Allah ❤️

masuk 4 tahun alhamdulillah syukur tengah mengandung 10w .. penantian selama 4 tahun

InsyaAllah, nak masuk 5 tahun perkahwinan dan nak masuk 7 tahun perkenalan. Syukur

alhamdulillah... baru 1 thn 6 bulan perkahwinan...anak pertama..baby baru 3 bulan

13Thn👩‍❤️‍💋‍👨 4 orang ank 👨‍👦👩‍👩‍👧‍👦

kenal 2017,kahwin JUN 2021..dah 7 bulan sehingga ke hari ini..alhamdulillah

alhamdulillah sudah 7 tahun pernikahan,kenal dan bercinta selepas nikah

12 tahun..alhamdulillah..d kurniakan 6 org ank

3bulan lebih baru ,sekarang tengah pregnant Ank sulong kami 14week

Baru setahun lebih kahwin.. Klau dari bercinta 5thun or lebih cmtu