Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Balas

kenal suami 2020 bln 3 ..tunang bln 12 2020..nikah bln 3 2021 thu pregnant bln 6 2021 😆...suami client yg ay handle...mcm2 kerja deal...hti pun berputik..🥰

kenal suami april 2021, x bercinta terus decide nak kawin.. sept 2021 terus nikah, xda tunang.. alhamdulilah feb 2022 dapat tau pregnant 6minggu.. 😆🌹

kenal 2019 bulan 7, tak kenal maka tak cinta, 😂, bulan 8 ikat tunang setahun hidup, dan bulan 7/2020 berkahwin 1 tahun brape bulan saya tak ingat 😅

10 bulan berkahwin. 9bulan usia kandungan. esok due. doakan sy dan baby selamat, dipermudahkan urusan bersalin esok dan dikurangkan sakit🥲🤍

Almost 7years knl husband❤️ knl 8bln then terus kahwin 2015🥰 anak first 6tahun lahir(december 2016) then ni anak yg second bru 16w❤️

Alhamdulillah, dh nak msuk 3tahun berumah tngge dan kini sedang menanti ketibaan anak kedua kami lahir, smoga dipermudahkan urusn 🤲🥰

kenal tahun 2017, tunang tahun 2019, kawin end of March 21, n now tgh pregnant 8w2day. Doakan sy dan baby sy sihat2 saja ya❤️🤲🏼

kenal hb thn 2006..brkahwin thn2011..2022 baru dpt tahu prengnent..11 thun penantian.. akhirnya Alhamdulillah baru 8w prengnent..

Alhamdulillah, knal dh 12 tahun, kwin dh 9 thn.. rs makin bhagia aje.. skrg pregnant anak ke 4 (kndungan ke-6,sb gugur 2x)..

alhamdulilah daa 2thun .. anak pom daa dua .. eheheh.. semoga rumah tangga kita semua kekal hingga ke jannah .. amin💛