Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Balas

kenal suami tahun 2010. berkawan rapat, mmg kamceng dalam masa yg sama sy la minat dia. dia takpun😂 kawan dan kawan bercinta takpun ni, hehe. then tunang 2017, nikah 2018. In shaa Allah, timang anak 2022 lepas failed IUI May2021. Ni pun baruu sgt2. baru 5week dan harapnya baby kuat dan sihat. doakan sy dan baby ya ibu² 🥰

3y ago

Semoga dilindungi Allah swt🤗🤗🤗buat awak dan baby... Doakan sy 🤰🤰jugak ya

kenal suami 2009 bcinta2.. setiap tahun suami ajak khwin tapi Lum bersedia.alhamdullh suami setia mnggu..Smpai la 2016 tbuka hati..tunang awl tahun khwin ujng tahun 2016...tgu 5 tahun dan bln 8 2021 dapat tahu Sya pregnant tepat hari jdi Sya... alhamdulillah skrg dah 16 week first bby..doa2kn smga dipermudahkan segalanya dan sy dan bby kuat ...amin2

3y ago

tak ada..sbb suami xbg...dia ckp KLU ada rezeki xkemana..kita tggu..KLU xada ambik anak angkat... alhamdulillah dapat suami yg memahami dan sggup mggu... akhirnya dgn doa kmi suami isteri dapat jga merasa menimang cahaya mata sdri...harap bby lahir dgn sihat...🥰Sya harap smu isteri dan bakal ibu yg mengunggu menimang cahaya mata dipermudahkan. kita sama-sama usaha.. insyaallah ada rezeki tu antara cepat a lmbat..amin2

Kenal suami bulan 3/2014..tunang bulan 2/2016 dan berkahwin pd bulan 1/2017...Alhamdulillah dikurniakan cahayamata pertama hujung tahun 2017...Sekarang dah 5 tahun perkahwinan seusia anak sulung..dan sekarang saya hamil anak kedua, masih baru 7 minggu..doakan saya dan kandungan sihat ye...

Awal bulan Dec 2022 genap 6 tahun perkahwinan saya dengan suami. Di kurnia kan 2 orang anak lelaki yang banyak ragam nya. Saya kenal suami pada hujung bulan jan 2010, kami buat keputusan bertunang pada bulan sept 2015 dan berkahwin setahun selepas itu pada awal dec 2016

Kenal suami hujung 2015, merisik feb 2016, bertunang jun 2016 , berkahwin disember 2016.. dikurniakn cahaya mata sulung jun 2018 skrg tunggu baby yang ke dua lahir tahun 2022.. Alhamdulillah da masuk 5tahun perkahwinan.. ❤️🥰

3y ago

Moga dipermudahkan urusan bersalin nanti, mommy

kenal suami hujung 2013, merisik & bertunang bulan sep 2017, berkahwin bulan okt 2017, dikurniakan cahaya mata sulung bulan mei 2018 sekarang tunggu baby yang kedua lahir tahun 2022.. alhamdulillah dah masuk 4 tahun perkahwinan kami..

kenal suami di bangku sekolah lagi.2003-2005.masuk universiti terpisah...dan berjumpa semula .. alhamdulillah 2014 sudah menjadi suami isteri. Anak pertama 2015..dan anak kedua 2021....doakan rezeki anak ke 3 pulak ye 2022..hee

Kenal suami 2017 , then 2020 kmi jd kawan tak lama dari situ suami tersuka dkt sy n dia nak terus berkawen pada 2021 bulan August dan alhamdulillah sekarang tengah mengandung anak pertama 16week ❤️ #indahnyarancanganALLAH

kenal bulan feb 2019 masa tunang 🤭 kahwin bulan jun 2019.. Alhamdulillah perkahwinan kami baru 2 tahun 7 bulan, skrng tngah pregnant anak ke 2 🥰 umur anak prtama baru 1 tahun 7 bulan. Doakan kami semoga berkekalan 🤲

Alhamdulillah usia perkahwinan baru 2 tahun lebih.. tapi dah kenal dengan suami sudah 6 tahun sampai jadi suami isteri.. semoga hubungan kami terus kekal sampai syurga dan sentiasa dalam rahmat Allah SWT.. Aaaminnn❤️💕