Sleep time

Just wonder..is it normal baby 11m sleep at 9pm during the night? Nap siang 2-3times around 30 min to 1hour..sebab baca pasal tido baby 11m-2y perlu 11hour a day..

1 Balas

Normal. Tido pukul 9pm. Bangun pukul brape? Cukup x masa tidur tu? . My baby nap siang pon 2-3x around 40min-1h 1/2. Klo terjaga pon nampak masih mengantuk cepat2 bf then tido balik. Malam tido 9pm . Now 1 year plus. Nap 1-2x per day. 1-2h 1/2. Malam tido lewat 10pm or 11pm. Bangun tido 8.30 or 9am. https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/pola-tidur-bayi/amp

4y ago

Awal jugak baby bangun.. try la consult ngn nurse KK waktu checkup baby nanti mommy. mybe ade tips bagus.