My Junior Is Coming

Wife Saya Makin Kerap Rasa Sengugut Harini Dah 37Minggu 3Hari,Minggu Lepas Ada Pergi Check Bukaan Dah 1cm,Pagi Tadi Ada Keluar Lendiran Lagi,Patut Tak Saya Hantar Wife Terus Ke Hospital?

3 Balas

klo air ketuban pecah atau perut dah kerap sgt sakit,10 minit,5 minit begitu dah boleh hntr dah kat hospital...tp boleh jer try hntr skrg,mana tau bukaan dah semakin besar sbb tubuh org ni tak sama...semoga d permudahkan segalanya ya🙏🏻🙏🏻

2y ago

sama2...🥰

lendiran sekali dengan darah tak? kalau ya mmg kena check bukaan sekali lagi dah tu

2y ago

Takde campur darah lagi ,okay baik tq ye kak

boleh tu bawa pergi hospital check.