37 weeks

who's with me? risau jugak ni rsa lembik n xde energy..cmana nak bersalin nih..

2 Balas

Ni la ujian masa mengandung.. Awal kehamilan ok jer.. Dah penghujung ..nk bersalin..demam la.. Pening la.. Uishhh..be strong sis.. Ambik pemkanan yg berkhasiat.. Masuk labour room lagi nk guna tenaga utk push baby.. Hope ada miracle last2 nanti..k

5y ago

aaamiiinnnn...mudah2an smuanya smooth je walaupun skg mmg dah xlarat sgt..boleh jugak tapi very selowww lah..

37w jugak! 🙋🏻‍♀️ Tapi Alhamdulillah masih ada tenaga pi kerja naik turun tangga 2 tingkat, selera makan pun ada lagi 😂

5y ago

selera mkan I xde masalah 😅 I xlarat sbb baby besar measured 39weeks dah..ard 3.35kg..I naik dari 50kg bfore pregnant ke 76kg now..kaki I bengkak sama size dgn peha mcm org diabetes..huhuhu