When did you conceive your baby?
Voice your Opinion
Right after the wedding
During your honeymoon
Waited a bit before trying to conceive

3760 respon

21 Balas

7 bln bru pregnant.. mmg sblum ni pn niat kahwin nk anak terus jgk. sbb jenis period x stabil.. org dk cakap susab nk dapat anak.. lps kahwin pn period x mai 5 bln, tau2 bln ke5 positif dh pregnant sbulan masa tu.. alhamdulillah dpt tutup mulut org yg mengata period x stabil ni susah nk dapat anak..

Masih berusaha dan berdoa agar suatu hari nanti Allah kurniakan kami rezeki zuriat yang soleh solehah yang akan menjadi Qurratu A’yun (Penyejuk Mata) & Penenang di hati buat saya dan suami. Moga Allah kurniakan kami zuriat yang terbaik dari sisi-Nya dan juga terbaik disisi kami berdua 🥰

2y ago

semoga dipeemudahkan aminn yra

hampir setahun sbb pjj... and start putus asa sbb ngok kawan lpas kawen terus lekat.. so last alternative minum air buah zuriat and derma dimasjid berserta doa.. alhamdulilah selepas sebulan terus tahu pregnant.. syukur sangat doa diterima

6 bulan baru pregnant sbb pjj.. tapi masuk week ke 10 gugur.. now lepas sbulan gugur pregnant balik.. alhamdulillah ❤️ semoga kandungan kali ni sihat2 je 🥰

tak tahu nak jawab apa. sebab period dtg sekali je lepas kawin, then tiba² after few month dah positif preg 😅. kiraan pun tak sama dgn last period

2bln kawin.. sangat berharap lekat la dlm masa terdekat ni.. sb umur 35 dh thn ni... suami 41..semoga ada rezeki tahun ni

9 month after married. Itu pun lps 3 bulan keguguran sbb ectopic pregnancy (kandungan luar rahim)

After 1month married.. alhamdulillah for the rzky that i hev❤

Bunting pelamin.. 😊😊🥰

10 months after wedding 👶🏻