What do you use for your precious one?

What are some recommended brands you use for: 1. Baby laundry detergent 2. Baby laundry powder (do u use this?) 3. Baby dish detergent 4. Baby wipes 5. Baby diapers 6. Baby bath products I'm preparing for my newborn in 4months time!

14 Replies

1. You can consider : Kodomo, Pigeon , tollyjoy 2. No I don’t. Infact No need. Too harsh. 3. You can consider : Kodomo, tollyjoy , pureen , Pigeon 4. You can get from q10/shopee ( it’s cheaper ) I use Korean wipes . 5. You can consider pampers, Merries, goons, Huggies , Mamy Poko etc ( can get from Q10/Shopee / Lazada. I tried these Brands. So depends on your preference. 6. I use cetaphil

1. Kodomo 2. Not using 3. Pureen 4. Natural organics/ Huggies/ Watsons/ Guardian.. I never really stick to a specific brand. 5. Newborn: merries.. I change to drypers after that as it is cheaper. 6. Cetaphil / kodomo

1. Biohome liquid detergent. 2. No 3. Normal liquid wash. 4. Jeju wet wipes. 5. Off springs and merries 6. Kodomo baby bath.

1. Sleek, Babymax, Nuk 2. Nope 3. Pigeon 4. Only use water and cotton balls 5. Moony, Mamypoko, Merries 6. Pureen, kodomo

1. kodomo 2. None 3. Kodomo 4. Huggies/Pigeon 5. Huggies Platinum 6. Aveeno

Kodomo detergent, Pigeon bottle wash, Huggies gold diaper, Cerandan wash,

1. kodomo 3. pureen 4. soonsu 5. onwards 6. mothercare

Buy baby detergent during sale like black Friday

Baby laundry detergent I use pigeon japan one

Amway, pigeon, mamypoko, Aveeno/cetaphil