First baby kick

Weeks ke berapa korang rasa baby korang gerak gerak? #1stimemom

37 Balas

Nurse cakap bby kecik lgi rasa halus halus je macam kena jentik. By week 16 ke atas. Saya mcm ada rasa kalau stiap kali saya sembang dengan bby or bg dengar music. Awak rasa mcm ada buble2 kt perut💗

sy weeks ke 16 kdg wktu baring rasa dalam perut ni brombak tp halus je.. tp jrg skali lh nk rasa.. agak2 gerakan dia ke... x pasti jgk.. rasa plk wktu baring

nak tanya mcm mna rasa baby gerak tu sbb saya badan kerap msok angin jdi perut sntiasa rasa mcm kembung..kdg2 rasa mcm baby gerak xp xpasti..firstbaby

4y ago

Sy 18weeks rasa mcm ada jari dari dlm tolak ke luar. Rasa kt dinding perut tuu

anak pertama biasenye dlm 20 weeks ke atas.. sye mngandung ank 2 16 weeks dh rse dia tendang 17 weeks dh aktiff hihi..

Saya rasa godek2 around 18 minggu. 20 minggu baru rasa tendang2. 30 minggu baru rasa baby hiccups. 🤭

18 weekk😍😍😍baru minggu lepas start rasaaa.. Minggu ni dah aktif sgt🥰

21 weeks dia rasa gerakan slow jee..husband pegang rasa gak dia gerak😍

17 . Elok tendang kat bahagian bawah perut . Halus je rasa .

21 week baru ade rasa baby tendang2. 🤭🤭 #1sttimemom

Masa 1st pregnancy, rasa baby gerak2 time 22 weeks.. 🤣