buying baby stuff

This week po nag pplano na po kami ng hubby ko na bumili ng needs ni baby pag lumabas siya. Ano po kaya yung mga kelangan talagang unahin bilhin except sa newborn na damit, pranela and damit from newborn up to 3 mos? TYIA :))

2 Replies

Hi mommy. Must haves for your baby aside from what you have mentioned: Sterilizer Sterile gauze pads (cleaning baby tongue) Stock up on diapers / cloth diapers Stock up on baby wipes Lampin / baby wash cloth (burping) Feeding bottle / cup feeder Wooden crib Stroller/carrier Breastfeeding - for working moms invest on a good breast pump especially if you plan to continue breastfeeding when you go back to work —buy breastmilk storage bags, too.

5y ago

Thank you po ❤

Mas ok magstock ng mga diapers, wet wipes, alcohol, sabon ni baby.. yan kc ung araw2 na sobrang kylangan nya mommy.. sa damit kc mabilis lng nmn cla lumaki kya paonti2 muna sa damit.

5y ago

Thank you po ❤