37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Balas

All the best Awak! Doakan saya juga. Dah nak masuk minggu 40, masih belum ada tanda pape lagi huhuhu.

5y ago

Tq awak😊all the best jugak utk awak yek💪😊

Inshaallah.. sy doakan moga dipermudahkan urusan sis bersalin selamat ibu dan baby, aamiin..

Mcm mana boleh tau bukaan dah 3cm? Saya pun 37weeks hari ni.. Tp baby masih aktif dan x sakit..

5y ago

Semoga kita dipermudahkan urusan bersalin..hehe.. Baby tahun baru.. 🤗🤗

Aminn2.moga di permudahkan segalanya sis.sy DH 38 weeks 4 hari.msih Tak ad tanda2 LG sis

5y ago

Ad tanda2 Tak.

Amin insya allah semoga dipermudah Kan segalanya , Dan semoga ibu Dan anak selamat aminn

Nak tanya kebiasaan ana 1st kluar brapa week ye? Sebab dgr citer orang kata bsalin awal

sama 37w harini, tp masih belum ada tanda.. sis p hosp sbb ada keluar tanda ke?

Smoga dprmudhkn sis...sye dh msuk 38weeks dh tp still xd tnde2 nk brsalin lagi nie,

Amiin3 semoga Allah dipermudahkan segala urusan dan selamat kedua-duanya

Semoga dipermudahkan urusan bersalin puan.. semoga puan dan baby selamat ..tc