Keputihan Trimesters Kedua

Normal ke masuk trimester kedua. Keputihan jd semakin kerap dn banyak? Tak berapa gatal tp berbau buat sy tk selesa nk tidur sekatil dgn husb skrg. Sbb tkut husb pun terbau sekali. #bantusharing #1stimemom #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

Sama lh kita, cuma sy xbyk n xgatal, ada bau. Betul2 xselesa 😭😭😭, bau dia mcm bau masam, xpernah sy ada keputihan bau mcm tu,

3y ago

Alhamdulillah..

better.puan berjmpe dgn doc tuk dptkan rawatan..nti doc akn bg ubat..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

sm2 kasih😘jg dri bebaik ea..😉