nak mintk pendapat skit

Wanita sedang hamil bleh pkai emas ke?setengah ckp xbleh...bleh bg pendapat x mummy semua

9 Balas

Boleh je puan...x memberi efek pd kandungan kita...😊 Kalau sy awl2 gelang dgn rantai dah bukak...xtau kenapa pregnant ni bila pakai jd gatal...so bukak utk keselesaan....

Sy pakai je.. Nk dkt due date baru bukak semua simpan.. Sbb nt bila pg hospital dorg suruh bukak brg kemas dan simpan..

Setahu sy pregnant bole je pkai emas.tp nnti nk masuk labor room kne la bukak..tp kalo jari berinai nurse xbg xslh sy..

4y ago

Kalo ibu pregnnt ade mslah..doktor akan tgk kuku dulu..biru ke x kuku..

Ms.preggy blh je sis..ms brsalin nti br kena buka smuanya..sblm admit sis siap2 la buka simpan dkt umh 😉

4y ago

Blh..dont wory k 😉

Sy bukak brg kemas before 7m, risau terberanak awal. Nnt sng xrunsing.

Boleh je. Xde masalah pun. Nak bersalin nanti baru bukak

xde msalah sis.. pki je..

Boleh je

Bolehje🤗