Baby demam

Assalamualaikum dan selamat pagi semua warga the asian parents, sy nak tanya kenapa ye tangan, dan dari pinggang hingga ke kaki baby sejuk, tapi bahagian badan je panas. Normal ke macam tu

5 Balas

Waalaikumussalam. Umur berapa mommy? Anak saya kalau demam atau suhu bilik tu sejuk yang kepala dan badan rasa panas, kaki tangan sejuk. Sebaiknya guna thermometer baru tahu suhu anak tu normal atau tak

awak ada beli thermometer x ? sbb misi kk sy suruh beli thermometer sbb senang blh check suhu anak demam ke x.. klau x ada & awak rasa risau blh bawa dia ke klinik

Baby sy sllu kepala je rsa panas sgt. Badan & lain2 x pns . Tak thu lh knp

2y ago

bby saya pun macam tu , kekadang kepala ja rasa hangat hangat . ada sesapa tahu tak kenapa mcm tu

umur baby berapa ? kadang ada baby macam tu sebab nak tumbuh gigi

ade termometer kt umah?