First kick

Waktu korang rasa first kick, korang rasa di mna. Means bawah pusat ke atas pusat ke. Kanan ke kiri ke

3 Balas

mintak mummy2 doakn kandungan sy selamt ye..last Friday discharge hospital sbb uri kebawh n ade bleeding..ni still kua lg darh coklt tu tp sikt2 je..doakn sy ye mommy2 smga yg baik2 berbalik pg semua 🥰

Alamak kenapa saya tak ingat eh haha padaha saya baru beranak 9 bulan lepas 🤣

Kat part ari2 🥰

4mo ago

Kalau kat ari2 rasa denyut tu baby kicking ka? Sorry tnya 1st baby 😄