minyak

Wajib ke minum vco virgin coconut oil masa pregnant??

10 Balas

Tak wajib sis, yang wajib tu usaha, buat yang terbaik, usaha la minum ke, makan ke or urut ke, asalkan usaha kita tak bertentangan ngn syariat😉 Semoga sis & baby sihat sentiasa ameenn

4y ago

Wc, tc

Vco tu baik utk tbh bdn dan utk elak sembelit trutma bg ibu pregnant.. memudahkan juga proses kelahiran..klu ada budget bsr nak amalkan blh..sbb vco bknnya murah

tkdelah sis.. tk wajib pun.. bukaan cpt ke lambat sume tu ketentuan dari Allah.. slg ada masa kita doa bebyk kk

Tak wajib tapi boleh ikhtiar

tak wajib pun.

X wajib..

Tak wajib

Tak pon

Tak..

Tak