Kandungan 6 minggu 3 hari

Wajar ke time kandungan ni momy kne gestrek..mkn blik² ttp lpr..sm mcm tk mkn..srsly tk selesa tido..pedi ulu hati tu hmmm bgn tido bgn tido smpai ase tk confindent dh ngn diri sndri ase tk trurus ..normal ke mcm ni mommy

2 Balas

Normal. Sy dari 5w sampai la skrg 10w masih alami benda sama. Mlm susah tidur sbb bdn rasa angin sangat. Lepastu kerap muntah buih

10mo ago

So far sy tak jumpa lagi cara nak hilangkan tu. Emosi. Dah try mcm2 tips tapi tak menjadi

Normal saja. sy kena standby gaviscon sbb asyik pedih ulu hati

10mo ago

Most welcome, tahniah ❤️