normal ke?

ade tak mummy2 yg dlm ni time siang je helok je tido.. lena... perut tk meragam.. tp bila malam.. time tu la perut mengah.. ulu hati pedih.. tk boleh tdo.. kejap2 bangun.. tiba2 jam 2pagi buka periuk makan . kadang terkejut dgn respon bdan sndri 😅#firstmom #firstbaby

8 Balas

normal rasanya. masa pregnant tahun lepas siang tido elok. malam hurmmm jeles tengok husband tido nyenyak. kita ni macam macam serba tak kena. paling tak tahan sakit dada & belakang. macam kena himpit. duduk gitu gini sakit. 3 jam tahan macam nak nangis baru nak boleh tido.

sy siang yg tak lena , time tulaa ttiba kaki lenguh , pinggang sakit , panas smpai bkk aircond pun tak rasa . tp kalau mlm . bring je trus dibuai mimpi , cuma asyik nk terkencing je .

sama lah kdng jam 4 pagi boleh lapar lagi, setiap² 2 jam ke tandas nak kencing 😂 tapi demi baby yg dicintai sya sanggup hadap jew. ❤️🌸

Saya masuk petang je start dah perut kembung giler2 smpai muntah angin. Nak tido pun susah sbab kembung sngat dngan angin.

11mo ago

kalau saya pulak start tengah hari sampai ke malam perut kembung dan keras je macam dah lama tak kentut. ada masa boleh rasa macam kena pam perut ni. bila dah tidur, okey je tak kembung dah.

tinggikan bantal di bahagian kepala dan dada ke atas utk elak pedih ulu hati, makan gaviscon.

ya btl sy pun sama malam x boleh tdo siang hari elok je tido lenaa

normal dik..

normal