Usia baby 6 minggu ape perlu buat ye???

Minuman susu ape yg terbaik utk c kecik dan mommy skli? Also vitamin ape yg sesuai..sbb ni first baby so tk thu ..hope korng leh tolong² suggestkn ap yg sesuai ..sbb sy ada gestrik so ase mcm rumit sikit..srsly mmg tk selesa ase nk ngis pon ade skit die ni..

1 Balas

Kalau sy pun snang gastrik. Mkn on time, mkn wholemeal bread. Vitamin yg kk bagi dh cukup, folic acid, ubat tmbah darah. Klau nk tmbah multivitamin yg prenatal okay. Sy ambil yg blackmores breastfeeding, calcium.