Apa maksud on call?

Salam. Apa maksud on call ye? Nurse suruh pi klinik hri ahad ni tp ahad klinik ttup kan. Nurse kata pi awal pagi on call. Maksudnya kena call dlu ke ? atau mmng ada org kat klinik ? Takut smpai klinik pagar ttup je😅#seriusnanya #firstmom #ingintahu

3 Balas

on call maksud nye minggu tu nurse tu bertugas walaupun hari cuti.. kalau ada kecemasan atau ada apa2 dia yang akan handle. so terus pergi je klinik sebab dia memang kena kerja hari tu

2y ago

ok terima kasih

klau dia suruh p, mksd nya dah ada nurse yg tggu kat sna.. cek kuning ke?

2y ago

ok terima kasih.. tak sis. bby blum kluar lg due date 10/3 ni. minggu ni pindah dok rmh mentua nk brnk sana. nurse tmpt sy sruh p klinik sna hari ahad lapor yg sy dh kt sana

wsalam, tak silap saya nanti nak nak sampai ,call dia bgtau .

2y ago

yeke . nnti sy cuba call klinik dulu