gayat pada bayi 11bulan

wafiy bayi berusia 11 bulan ,banyak yang wafiy lalui sepanjang usianya antaranya -jangkitan pada paru² dan kuman pergi ke otak pada usia 5day . -duduk dihospital selama 1bulan lebih. *sepanjang berada dihospital (nicu) wafiy kena sawan tanpa henti ,sehinggakan wafiy ditidurkan dan wafiy juga diberi CPR sebanyak 3kali , -pada usia 1bulan 21hari wafiy pulang ke rumah ,hanya 7hari saja wafiy berada dirumah ,1/10/2020 ,wafiy buat pergerakkan tak normal ,tapi saya tak tahu tu apa ,sedangkan mulutnya masih menyusu. lantas wafiy sy bawak ke hospital . ULTRASOUND dan CT SCAN dilakukan ,pada bahagian otak wafiy. apa yang ada otak wafiy penuh dgn nanah ,sebesar 7.9cm ,selepas pembedahan wafiy ,diduduk dihospital menghampiri 3bulan . now wafiy di rumah . wafiy mmg xkelihatan normal seperti anak² lain (tak pe saya terima seadanya wafiy) yang merungsingkan saya adalah ,gayat yang wafiy alami ,untuk pengetahuan wafiy mmg ada sawan ,wafiy on eplim syurp . kadang wafiy sawan kadang² juga gayat jika kita nk angkat dia atau sebagainya next saya sediakan vidoe wafiy gayat dan sawan #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

gayat pada bayi 11bulan
15 Balas

semoga cepat sembuh ya Wafiy,dan semoga d permudahkan segala urusan..moga kuat mak ayah Wafiy💪💪

3y ago

insyaAllah kami cuba kuat

comelnya sayang acik ni. semoga wafiy cepat sihat dan sembuh ye ♥️

semoga cepat sembuh.semoga kedua ibubapa wafiy kuat utk hadapi dugaan

semoga cepat sembuh baby wafiy..stay strong mummy

semoga Allah berikan kesembuhan buat Wafiy sayang ..