Anak kurang nak mkn

Vitamin apa yg sesuai utk ank umr 1 tahun 2 bln... Mksud i vitamin nk bg ank slera mkn... Sbb ank i kurang nk mkn... Kadang2 langsung tak mkn... Hnya myusu susu formula je ????

1 Balas

Multivitamin..tak kisah la brand apa..atau vitamin yg tambah selera makan..mcm appeton..dan ada vitamin yg kandunganya yg mmg menaikkan selera makan..mula huruf L tak silap saya..lupa dah..kalau ada huruf tu bagus la...tnya kat farmasi

4y ago

Ohh nnti sy cri kat phrmcy...