Anak payah makan

hi moms, ank sy dh umr 1y 9b , ada tak cra² moms nk bg ank makan, ank sy sush sngt nak mkn..vit apa yg korg bg utk ank sbgai pnmbh slra mkn?

3 Balas

Saya bagi Scott emulsion utk anak saya 1yr 6mth Selain anak saya semakin berselera, Scott emulsion gak baik utk tingkat kn imuniti badan 😁

Sy beli bonnisan brand himalaya di farmasi.. Sebelum ni klinik swasta yg suggest..alhamdulillah ank sy da ada slera makan..

5y ago

dkt guardian watsons blh dpt tak?

Mcm mcm vitamin sy cuba smp arini .. Tp umur 1thn lebih tu normal kot kurang mkn .. Lebih kn bermain 😁