Anak Tak Sihat

Vitamin apa yg elok untuk bayi 8 bulan? Untuk kuat antibodi atau lain lain.. ank mudah kene demam. Atau normal untuk anak yg sedang membesar? Jgn kecam.. 1st mom

1 Balas

Tanya doktor... Buat pemeriksaan anak dgn doktor, baru doktor boleh prescribed supplements apa sesuai. Dlm masa tu kalau ank tak da masalah, bawa anak grounding di pantai, di Taman awam dan bawa jalan2 kena cahaya matahari pagi utk dapatkan Vitamin D daripada cahaya matahari. Pastikan pengudaraan baik dan bersih di sekitar anak. Pastikan waktu tidur anak cukup. Parents Kerap bonding main dgn anak bagi anak ceria.