Ubat Mabuk Veloxin, ada tak ibu2 yang 7 week makan ubat ni jugak untuk redakan mabuk? Selamat x ya?

Saya baca di google kene nasihat dari Doktor atau ahli farmasi..tadi saya beli dekat farmasi.. cakap dah untuk mabuk pregnant. Tp bila baca info dari google risau pulak..👉👈😅

Ubat Mabuk Veloxin, ada tak ibu2 yang 7 week makan ubat ni jugak untuk redakan mabuk? Selamat x ya?
2 Balas

utk pregnancy mmg sesuai veloxin. saya pun makan. anak dah selamat keluar dah pun

2y ago

terima kasih puann🥳🥳🥳

Saya makan juga , Alhamdulillah kurang mabuk,

2y ago

terima kasihhh puan..👍👍