Vaksinasi

Vaksin vaksin vaksin..da sarat pon na suruh vaksin lg..aduii docter2

13 Balas

KLu vaksin mase Check Up tu mmg kena ambil lah , KLu utk covid19 ni x payah ambil dah sbnrnya , sbb vaksin tu akan buat antibodi kita lemah plus senang dpt sakit … sbb body kita dah x kuat disebabkan vaksin c-19 harukkk ni geram plk itew

time preggy tu x payah la amik vaksin covid klu tulah mksud sis vaksin tu,,antibodi tak sama tiap org jd jgn amik risiko,sy menyesal amik vaksin covid dulu,antibodi jd kacau,sblum ni jarang demam now tiap2 bulan demam

kalau vaksin covid , sy masa mengandung pun dorang siap bgi surat untuk booster.. ingatkan disediakan, rupanya kena cari pergi sendiri .. sudahnya mmg tak pergi sbb xde masa , tapi doc nurse xtanya pun huhuu

alhamdulillah saya amek booster covid masa 1st trimester semua ok. then a few months after tu husband dapat covid tapi saya tak dapat. saya takde apa2 side effect yg teruk dari vaksin covid.

vaksin apa tu? rasa ada vaksin kancing gigi je kena amik. anak 1st, 2 dose. pregnant anak seterusnya 1 dose je. vaksin covid booster dia tulis dlm buku pink je kita ambil ke tak.

vaksin apa sis? kalau vaksin covid tu sis bagitau dkt doctr lps bersalin cucuk...😅 vaksin kancing gigi tu x blh elak..sbb tu penting utk ibu dn baby 🤣

sy mse buka buku pink dia tnye bile nk ambil suntikan covid kali ke 3 .sy ckp entahla xtahula. nurse tu senyum je . lepas tu da tak tanye da.

better jangan ambil vaksin utk covid tu.. bkn ksi sehat kita tu.. buat kita tambah berpenyakit ada lahh

vaksin covid-19..pastu doct pakar tu cakap mesti puan xnak jadi cam Siti Sarah tu kan??

tak penah ambik langsung vaksin ke mcm mna? stakat booster saja ptut takda msalah pun.