Mana ank2 yg dh ambik vaksin tambahan ni..boleh kongsikn pengalaman tak ibu2..

VAKSIN PNEUMOKOKAL

1 Balas

Anak saya sekarang 2yrs++. Alhamdulillah dah selesai vaksin wajib kat KK. Now ongoing vaksin tambahan kat swasta pulak. Vaksin pneumococcal ni mahal kat swasta. Masa adik bongsu saya lahir dulu vaksin ni berbayar sebab checkup swasta. Hehe sekarang dah masuk dalam senarai vaksin percuma sebab subsidi kerajaan. Alhamdulillah.