pil che kit te aun

utk kndungan 26weeks sesuaixklau mkn che kit te aun tu utk hlgkan sakit perut..ulang alik masuk tandas..rase mcm kracunan mkanan bab rase mual pun ade..tp rasenye xde plk mkn mknan yg plik2..klau ade tips nak redakan sakit perut ni pun ok gak

2 Balas

Kena jumpa doktor. Saya pun kene keracunan makanan.. doktor suruh makan roti hangus. Atau boleh makan pil charcoal. Apa2 pun sis kena jumpa doktor.

Elok jgn makan ubat sebarangan tnpa doctor approval. Maybe alahan kot tue sis.

5y ago

ade xtips lain nak rdakan skit prut ni?