Usia kandungan 5minggu dah boleh scan ke?

Usia kndungan 5minggu dah boleh scan ke??

2 Balas

Boleh cuba sis, saya waktu 5 weeks pegi KK bgitahu doktor saya pregnant, dia terus scan and alhamdulillah nampak kantung dgn bijik kecik dah time tu🥰 depends jgk pada org ada yg nmpk awal, ada yg nmpk dlm 7/8 mggu. Cubalah sis kot2 nmpk awal hihi👍🏻

2y ago

satu roti tuje,ade slice otak2 kat atas roti tu... huishhh risau saya,itulah tadi skli sye mkn sbeelum ni tak pun,harap xde apelah,sye dh tahu dh benaunye tp saya makan jugak masa tgh nikmati roti tu,aduuu

boleh tapi better tgu 6-7w https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat