Baby movement

Hi, usia kandungan sy dah masuk 33w, normal ke klu masa baby kicking/movement tu sy rasa ngilu & sakit?🥹 #firstpreganancy #firstmom #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

normal..rasa nk gigit² je kaki baby bila dia dah keluar nanti..nakal benau 😂

memula je rasa cmtu..enjoy the moment..☺️💕 nnt rindu lpas bersalin ..

normal. sy anak pertama sampai nangis2 sbb kena tulang rusuk

1y ago

ooo sama la 😊

normal awak. sbb baby makin membesar memenuhi ruang dlm rahim awak.

1y ago

hee. nnt bila 36w ke atas lg la. perut semua dh rasa berat. nak jalan mengah. buat pula baby aktif suka main2 lg awak rasa senak🙈

normal