Najis hitam

Usia kandungan sy baru 12weeks. Normal ke atau kenapa kalau najis saya berubah warna hitam? Risau. #secondbaby

32 Balas

Normal sbb mkn ubat tambah darah dekat ubat tu dah tulis akn ada perubahan kaler pada urin dan najis.

Normal sis, nurse ada bgtau saya yg bila kita makan iron tablet tu najis akan bertukar warna.

tu tanda nya najis wrna hitam di sebabkan makan ubat tambah darah....

Normal tu mommy klu makan ubat yg doc kasi.. asalkn x sembelit sudahlah..hehe

Ubt yg doc bg tu yg jdi najis itam.. Jgn risau sis.. Bnda mcm nie normal

sebab minum ubat tmbah darah . msa anak first najis awak tak jd hitam ke??

4y ago

owh yeke .jarak bape tahun sis .

normal sis.. jgn risau.. kesan dr ubt atau makanan yg kita mkn..

sye baru bangun pergi tandas.. najis hijau campur darah tu normal ke

4y ago

Xnormal. Segera dptkan nasihat dan rawatan doktor.

Normal..sebab awak mkn ubat tambah darah yang nurse bagi...

sy mkn asid folic iberey asyik cirit hitam je normal ke