Kandungan 4 minggu

Usia kandungan sy 4 minggu tapi saya mengalami sakit seperti sengugut,adakah normal rasa ini?

4 Balas

sy pregnant anak ke 4...setelah 6 taun.skang dh 8weeks...1st time rase cramping mcm senggugut...bila jmp doc...doc ckp tu normal..n akan hilang dengan sendiri.soo...no worries ya.

4y ago

blh jd normal blh jd keguguran...sb sy dah rsa 2 2...klu keguguran tu skitnya kerap, skit sgt...klu yg normal pulak skit tu xla teruk sgt...sakit tu on off...asl xda darah tu kira ok la...

Better pegi cek. Sbb tu blh jd tnda keguguran jgk. Sy pernah sakit mcm senggugut. Esknya kluar darah sikit2. Lusanya gugur.

Saya otw g klinik, ada brown discharge 5 weeks. Doakan saya🤗🤗🤗

4y ago

brown discharge mcm awal period, 1 line garis di underwear

doc ckp as long xde kuar darah....then normal.