Cyst ketika hamil

Usia kandungan saya baru 7minggu, saya mempunyai cyst sebesar 4.8cm. saya ingin tahu,apakah prosedure biasa akan dilakukan oleh doktor jika ada kes seperti saya ini? Adakah akan membahayakan kandungan saya?

1 Balas

jika alami cyst jnis cecair.. makin bsr kandungan bulan by bulan..in shaa Allah blh mengecut dan mngecil cystnya .tp jika jnis yg lain..ia brlaku sebaliknya.. kena jg pemakanan..jgn stress dan mkn makanan byk protein tu akan aktifkn sel ketumbuhan srta kanser ...sy pnh share ttg pemakanan tuk alami pcos cyst fibroid sblm ni dkt wall sy .mg dpmudahkan segalanya amiin