Kandungan 5 minggu

Usia kandungan baru 5 minggu. Boleh ke nak berpuasa? Ada baca jugak tak disarankan untuk berpuasa walaupun tak rasa lapar.

2 Balas

Bergantung kpd kemampuan diri awak. Sebaiknya awak dapatkan nasihat & pandangan dr doktor bertauliah utk mengelakkan risiko kpd awak & baby dlm kandungan.

3y ago

Baik sis.. terima kasih sebab respond..

Sis 5weeks kan.. ada rasa berdenyut2 tak dekat bahagian ari2 belah kiri?

3y ago

Oh ok.. normal tak kalau macam tu? Saya rasa suhu badan pun macam meningkat dari yang biasa.. rasa panas skit badan.