Susu badan berkurang

Usia anak sy baru 2 bulan, tp susu badan dh berkurang sbb sentiasa bg susu formula. Jd sy nak tau, boleh ke kalau sy nak banyakkan balik susu badan dgn bagi baby hisap selalu ataupun mmg dah tkde harapan nak banyakkan susu badan sy ni

5 Balas

boleh awak.. menyusu badan ni ikut supply and demand. lgi kerap menyusu lgi bnyk boleh dpt. 2 bulan tu boleh pujuk lgi utk direct. jgn2 stress2, kuatkan semangat. insyaallah boleh 😊😊