Susu badan berkurang

Usia anak sy baru 2 bulan, tp susu badan dh berkurang sbb sentiasa bg susu formula. Jd sy nak tau, boleh ke kalau sy nak banyakkan balik susu badan dgn bagi baby hisap selalu ataupun mmg dah tkde harapan nak banyakkan susu badan sy ni

5 Balas

ish mestilah boleh awak.. org tak pregnant pun boleh adakan susu,.. apatah lg mak ada anak sendiri, baru umur 2bulan plk tu.. bolehh, nak banyakkan dr sikit lg senang dr nak adakan balik yg dah ktakde, tp mak kena kuat la kena rajin

6mo ago

jd stay at home mom senang fokus direct feed je, susah sikit sekarang tp nanti dh established breastfeeding blh tenang2 dah