Suami nak bersama

Usia anak baru 2 bulan tpi suami da ajak bersama sy nak bagi tapi sy tkut mcm" sy pikir..takut lekat takut luka dengan luka bersalin..sy x tahu mcm mana nk bincang dgn suami untuk amik perancang sebab dia awal" da warning sy untok jgn merancang biar la merancang sendiri..tpi semlm dia pujuk jugak sy untuk bersama...berisiko tak untok hamil lagi? Tempoh subur lepas bersalin ni berapa lama?#firstmom #ingintahu #bantusharing

15 Balas

Ambik depo sis paling selamat sbb awk takyah makan pill hari2 tiap kali check up anak, mintak nurse buat awk punya appt skli so senang sekali lalu. Terangkan kat nurse keadaan awk skrg sure dia paham. Sbb yg mengandung awk. Bukan tolak rezeki ya islam pun suruh rancang rumahtangga. Klau awk tak selesa buat mcm tu, pakai kondom paling selamat and elakkan waktu subur ya. Bincang baik2