Salam semua mommy.. Saya nak tnya bagaimana nk bg uri naik atas? Saya 31 minggu..

Uri di bawah

2 Balas

hai awk. masa 28week sy dr sah kan pp type 2. skrg sy dah 34week alhamdullilah uri sy dah naik tepi. sy berdoa bnyk, minta baby tlg tolak uri. and sujud lebih sikit. in shaa allah doa bnyk bnyk tau

9mo ago

alamak. sy tak tgk pula tapi mmg uri dekat tepi dah awk alhamdullilah

salam sis. uri awk bawah type berapa ya? ade penah naik tak?

9mo ago

sama mcm sy. tp sy type 1 placenta previa anterior. aritu da naik 3cm tp doc ckp kena naik sampai 5 cm. nx week pun nak check up lg. skrng ni sama dgn awk 31w 😣😣