positif atau tak ?

upt yg kt bwh nie saya cek pd 25.1 , adakah positif pregnant ? tp skrg sy konfius , smlm trikh 2.2 ada kluar darah smpai hrini bnyak mcm period .. adakah sy mengandung atau tak ? risau pulak 🥲 klau diikutkan skrg sy dh 4 weeks .. trikh period sy : -29.11.2023 -bulan 12 sy tak period -2.1.2024

positif atau tak ?
2 Balas

pada mata sy la ye sy nmpk negative upt ni..mgkn boleh repeat 2hari lagi or 48jam Akan dtg guna upt lain...Kalo pregnant HCG Akan sentiasa meningkat smpai line kedua jadi merah terang benderang...semoga dipermudahkan segala urusan ye...😄

DPO brp? rasanya kene repeat test lagi 2 3 hri