UPT POSITIF, CEK KLINIK KOSONG TAKDE KANTUNG

Hi mgu lps sy cek klnik nmpk mcm ade kntung dan dktr pun buat upt +. Tp smlm tibe2 kluar drh mcm air tp kluar waktu bgn pg je, lpstu xkluar dah. Trs sy siap2 pergi klnik scan smula, dktr ckp xde apa apa dlm rahim. Adakah saya gugur ye? Sy xde kluar darah berketul, dan berkali kali dah saya buat upt sndri dkt rmh masih positif. Klau ikt kn period sy xstabil, atau sy tak mngandung ye. Ada x yg sama pngalaman mcm sy?? Mcm mana ye kalau prgnant luar rahim? Ada yg bole share dekat saya? Sy risau #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

1 Balas

ade rasa sakit perut? ikut last period berapa weeks? kalau bwh 8w, mmg normal je scan x nmpk lagi.

12mo ago

Waktu kluar darah rse sakit perut. Waktu xde darah okay je. Klau iktkn bru 6 minggu