UPT HARI2 CEK ADA 2 GARIS

Upt ni kalu cek hari2 keluar garis 2 tu preggy ke? Sbb line T tu mmg lmbt bertindak tp hari2 sy celup jadi 2 garis je, selama seminggu 2 garis tapi line samar. Sy pakai brand mamma perfect tu beli kat shopee. Sy takut upt tu dah rosak ke apa sbb org ckp kalu dah lama jadi evap line kalu jadi garis 2. Pertanyaan sy kat sni korang pernah tak jd mcm tu? Tak preggnant tapi keluar evap line tu bila upt tu dah kering btl? pernah tak? org ckp try brand dip&tell @ CB nnt sy beli cek guna brand ni pla. Selama seminggu sy cek upt brand mamma perfect je. BTW sy blm missed period lagi. Last period 6/2/23 #ttc #firstmom

12 Balas

sy guna dip & tell 3 hari sblm period nmpk samar dah..masa sepatutnya period da terang sket..

1y ago

alhamdulillah.. pregnant ke skrg?